::ASPERiaN FORUM::
selamat bensantai

Syarat & Peraturan

View previous topic View next topic Go down

Syarat & Peraturan

Post by oozaimee on Wed 02 Jul 2008, 2:02 am

As usual,kat mane2 pon ade syarat2 tertentu..
So, inilah syarat2 yg sgt simple utk korg:

01)Setiap member forum ni cuma boleh ada SATU je account!! klu ade lebih,akan di-delete tanpa sebarang notis...

02)HARAM untuk anda post sebarang media atau bahan2 yg mengandungi unsur2 LUCAH!!!

03)Jangan sesekali ade DOUBLE POST...cthnye,dlm setiap topik, bila aku dah post reply,aku xblh post lg kecuali ade org lain dah post reply selepas post aku...

TAKE IT OR LEAVE IT

Itu je peraturan daripada kitorg..
Yg lain2 akan di-updatekan dari masa ke semasa..
THANKS!!

oozaimee
Spammer
Spammer

Male
Number of posts : 12
Age : 27
Location : Anywhere but Here
Job/hobbies : Big Spammer
Reputation : 0
Points : 7
Registration date : 02/07/2008

View user profile http://www.friendster.com/oozaimee

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum